Vi har fått skratta åt politiska fadäser och kommunala snedsteg i revynummer av både hög och ibland kanske inte så väldigt hög kvalitet.
Men så mycket känsla av att man roas av glada amatörer finner man inte tillsammans med det här gänget numera. Här är det snarare fullblodsproffs som är i farten, såväl på som bakom scenen och vid författarpennorna (lokala och nationella).
En och annan lokal händelse finns fortfarande med på programmet. En snygg hyllning till Eskilstuna United, och roliga betraktelser över återbruksgallerian Retuna och den nya fontänen i ån hör dit, medan övrigt har ett vidare perspektiv. Vilket inte stör alls. Falkenbergsrevyns skojiga "Årskavalkad", tänkvärda sånger om det oroliga världsläget och om mjölkbondens roll, ett tack till Robban Broberg och en knasig blinkning till 2015 års skäggtrend är lika se- och hörvärt oavsett var man bor.
Herrar producent och regissör, Andreas Zetterberg och Anders Berglund, är njutbara på scenen, såväl musikaliskt som humoristiskt. De ska vara nöjda med sig själva och sin ensemble, inklusive väldigt skickliga dansare och musiker.
Själv skrattar jag hejdlöst åt Östen Erikssons galna, tungvrickande version av Taubes "Balladen om Gustaf Blom från Borås". Andreas Zetterberg och Annie Rydensjö gör numret med galet snygg tajming.
Över huvudtaget fixar det här tonsäkra gänget detta med komisk tajming väldigt väl.
Annie Rydensjö är inte bara en skicklig komedienn och sångerska, hon visar sig vara en imitatör av rang också. Att i en och samma solonummer bjuda på konversation mellan Pia Sundhage, Maria Montazami, Carola Häggqvist, Kristina Lugn och drottning Silvia är lika svårt som roligt, och Annie imponerar.
Gängets primadonna nummer två, Parnevikstipendiaten Mathilde Stavehaug fortsätter i högform och sjunger, dansar, spexar - och spelar saxofon - i högt tempo.
Och så är Strängnäs revyräv Anders Lillen Eklund från Strängnäs tillbaka i Eskilstuna igen efter ett kort uppehåll. Och som han firar sin comeback i triumf. Han strålar varje gång han sätter foten på scenen, och dominerar flera nummer – i tuff konkurrens. Som fylltratten som saboterar vinprovningen är han ljuvlig, och i bästa Claes Eriksson-stil läser han sagan om Rabarberbarbara superbt.
Nestor Sonny Nilsson och Lillen Eklund tar ett ytterst snyggt gemensamt farväl av sina alter egon; "Morfars älskling" och "Världens äldsta Eskilstunabo". Till nästa vinter utlovas nya figurer.
Varje nyårsrevy har sina dippar, ett par nummer man helst hade velat slippa. Och för #Kalas är det... Nej, faktiskt, här finns inga riktiga svackor utan en mer jämnhög kvalitet under de drygt 2,5 timmarna än någon gång tidigare. Kanske kunde man bara önska något mer rivigt nummer i början, som får publiken att komma loss lite snabbare.
Eskilstunarevyn är i år större på alla vis. Fler aktörer, fler dansare, större och bredare utbud. Men betyder det också att #Kalas är revygängets bästa årgång? Jamen självklart!