Ola Salo är just nu aktuell som en av artisterna i TV4:s nya nöjessatsning "Stjärnornas stjärna", och hela vintern har tv-publiken kunnat lyssna på när husbandet Augustifamiljen kompat nya och etablerade stjärnor i SVT:s populära långkörare "På spåret".

Nu slår sig Ola Salo och Augustifamiljen ihop och kommer till Eskilstuna och Royalbiografen för en konsert den 10 maj

Tillsammans kommer de att framföra låtar från Ola Salos långa karriär, "På Spåret"-nummer och en massa personliga favoriter ur musikhistorien. Konserten blir Ola Salos första besök i Eskilstuna sedan den The Arks avskedsturné 2011.

Artikelbild

Augustifamiljen kommer till Eskilstuna tillsammans med Ola Salo.

Ola Salo är en av Sveriges största artister. Känd som frontfigur i The Ark, med många stora hits, turnéer och Melodifestival-vinst.

Ola Salos solokarriär har präglats av otaliga tv-framträdanden. Bland annat har han medverkat i TV4-succén "Så mycket bättre". Ola Salo har även spelat i ett flertal musikaler, som "Jesus Christ Superstar" och musikalen "Hedwig and the Angry Inch".

Augustifamiljen, med kapellmästare Stefan Sporsén, är det hyllade husbandet i "På spåret", där de har medverkat i över hundra avsnitt. Bandet som bildades ur Håkan Hellströms kompband har vid det här laget spelat med de flesta stora svenska artister. Augustifamiljen består av starka musikprofiler med egna soloprojekt, däribland singer/songwritern Sylvester Schlegel, tidigare trummis i The Ark.

2012 var senast Augustifamiljen gästade Eskilstuna.

‒Vi hade en så jäkla fin och kul kväll på Mary´s café, så vi har längtat tillbaka till Eskilstuna och stadens fantastiska publik ända sedan dess. Nu ser vi fram emot att återvända i maj. Vi ses då! skriver Stefan Sporsén i ett sms till Eskilstuna-Kuriren.

Biljetterna till konserten på Royal släpps onsdag den 21 mars och finns på Tickster.