Fler än någonsin skickade in svar till oss – bevis på att många verkligen läser vår bilaga. Och det tackar vi för! Tack! För är det något vi vill ha så är det läsarkontakt.
Vi blir ännu gladare om du hör av dig med något som du vill att vi ska skriva om. Du kanske känner någon som har ett personligt hem, en lägenhet eller hus som inte ser ut som alla andras. Det behöver inte alls vara perfekt, ljust och fräscht med kuddarna på rätt plats i soffan. Det är förstås också fint, men vi gillar variation. Ett hem med mycket utländska influenser skulle vara roligt att få komma hem till. Vet du något, det kanske är ditt eget eller grannens? Mejla oss gärna.
Men det är ju inte bara hemma-hos-reportage som vi gör. Förra veckan till exempel efterlyste vi bilder på och historier om era favoritkaffekoppar. Det har kommit in en hel del och de kommer i Evelina inom en snar framtid. Alla har något att berätta.
Vi är i mitten av november och mörkret på kvällen är svartare än svart. Vad kan man göra för att göra livet mindre mörkt? Ja, jag får väl följa mina egna förslag som finns på sidan sex. Men en sak som jag inte tagit upp där är mat. För är det något som jag verkligen ägnar mer tid åt när det är höst och vinter så är det att laga och äta god mat. Och dricka gott rött vin till och inte så sällan heller champagne också. Förra lördagen blev det lammfärsbiffar med fetaost, stekt lök och vitlök. Till det – potatis och grönsaker i ugnen och så såsen med svart trumpetsvamp. Vilken tur att jag torkade det mesta av förra höstens svampskörd, den behövs verkligen nu. Mums! Sen levande ljus, resten av vinet och "Så mycket bättre" på tv – en skön hemmakväll medan regnet piskade mot fönstret. Bara en till sån helg sen är det dags att plocka fram ännu mer ljus – adventsljusstaken. Det ska bli härligt med lite julmys!
Eva Marklund...
... som i helgen ska passa på att plocka vit mossa till adventsljusstaken innan det blir snö.