Middagstips: Kalkongryta med äpple & krispig sallad

Fräsch gryta med kålsallad. Foto: Hanna Johansson Styling: Katarina Bellman, Middagsfrid

Fräsch gryta med kålsallad. Foto: Hanna Johansson Styling: Katarina Bellman, Middagsfrid

Foto:

Övrigt2018-01-11 15:00

[fakta nr="1"]

[fakta nr="2"]

Ingredienser

4 portioner

150 g gul lök

650 g kalkongrytbitar

1 msk smör

1½ msk koncentrerad äppeljuice

4 portioner quinoa

1½ dl crème fraiche

1½ dl mjölk

½ msk grönsaksbuljongpulver (alt. ½ tärning)

1 msk majsstärkelse

1 msk + 1 tsk vitvinsvinäger

200 g morötter

400 g vitkål

1½ msk olivolja

1 äpple

salt & svartpeppar

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!