Middagstips: Kronärtskocksfylld kyckling med rostad potatis

Den här kycklingfilén blir saftig och smakrik med den härliga peston som fyllning. Styling: Katarina Bellman, Middagsfrid. Foto: Hanna Johansson, Middagsfrid.

Den här kycklingfilén blir saftig och smakrik med den härliga peston som fyllning. Styling: Katarina Bellman, Middagsfrid. Foto: Hanna Johansson, Middagsfrid.

Foto: Fotograf saknas!

Övrigt2018-12-14 09:11

[fakta nr="1"]

[fakta nr="2"]

Ingredienser

4 portioner

1 kg potatis

4 msk neutral olja

600 g kycklingfilé

1 msk smör

1 tsk svensk senap

1½ msk balsamvinäger

50 g bladspenat

½ röd paprika

1 fänkål

1 päron

100 g morötter

200 g kronärtskockspesto

salt och svartpeppar

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om