Middagstips: Örtkryddade kotletter med varm potatissallad och rödlöks- & persiljedressing

Örtkryddorna till kotletterna kan varieras, testa med ex. salvia eller dragon som ger en lite annorlunda smak. Kotletterna går även bra att lägga på grillen! Styling: Katarina Bellman, Middagsfrid. Foto: Hanna Johansson, Middagsfrid.

Örtkryddorna till kotletterna kan varieras, testa med ex. salvia eller dragon som ger en lite annorlunda smak. Kotletterna går även bra att lägga på grillen! Styling: Katarina Bellman, Middagsfrid. Foto: Hanna Johansson, Middagsfrid.

Foto: Fotograf saknas!

Övrigt2018-01-25 07:00

[fakta nr="1"]

[fakta nr="2"]

Ingredienser

4 portioner

1 kg potatis

600 g fläskkotletter

½ tsk oregano

½ tsk timjan

½ tsk basilika

50 g rödlök

20 g persilja

½ dl olivolja

1 msk dijonsenap

2 msk vitvinsvinäger

½ msk + 1 tsk flytande honung

200 g morötter

1 gul paprika

150 g körsbärstomater

2 msk smör

100 ge rucola

40 g kapris

Salt & svartpeppar

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!