Den 12 juli kommer Lisa Miskovsky, låtskrivare och artist med en lång och framgångsrik karriär i bagaget. Hon har sålt guld och platina, toppat albumlistor och mottagit fem Rockbjörnar och vunnit två Grammis. I höstas kunde publiken se henne i ”Moraeus med Mera” i SVT där hon framförde en nyskriven och låt. Den senaste tiden har Miskovsky arbetat med nytt material.

En av de största stjärnorna som har spelat på Mary´s café de senaste åren är den amerikanske countryartisten Doug Seegers. Den 20 juli kommer han tillbaka för en spelning bland äppelträden – för fjärde året i rad.

Sedan vårvintern 2014, när Doug Seegers medverkade i ”Jills Veranda” har hans liv ändrats totalt. Från att bara ha spelat på gatorna i Nashville är han nu en stjärna i Sverige.

Artikelbild

Lisa Miskovsky.  FOTO: ANDREAS NILSSON

[youtube id="MnoxGOF2mEU"]

Under våren har Doug Seegers spelat in ett nytt album i Los Angeles med en stor budget från skivbolaget och har siktet inställt på den Nordamerikanska marknaden.

Mary´s café är beläget på landsbygden mellan Torshälla och Sundbyholm utanför Eskilstuna. Fler artister och datum tillkommer. Biljetter släpps på tisdag 5 juni, och säljs på Tickster, Reetro café och Mary’s café.