Sharp Objects" är slut. "The Las Post är slut. "Patrick Melrose" har jag sett. Jag klickar mig runt bland strömningstjänsternas serieutbud. Det känns förbrukat och tomt.

Det kanske finns mer tv-serie att krama ur historien om Camille Preaker och hennes kusliga familj i kusliga fiktiva hålan Wind Gap i den amerikanska delstaten Missouri - men för närvarande är den beroendeframkallande "Sharp objects" slut. Det åttonde och sista avsnittet släpptes på måndagen och eftersom serien är baserad på Gillians Flynns roman med samma titel så vore det logiskt om "Sharp Objects" stannar inom formatet miniserie.

Men, det är bara att titta på några av de allra största tv-seriesuccéerna från senare år som är baserade på böcker - "Big Little Lies", "The Handmaid's Tale" och "Game of Thrones", är alla baserade på romaner men har fått egna liv som sträcker sig långt utanför ursprungsbokens pärmar.

Så nu hanterar jag min abstinens från Amy Adams fantastiska gestaltning av en självhatande småstadsjournalist med galen morsa med att ömsom hoppas på en säsong 2 av "Sharp Objects" och ömson känna tacksamhet mot att serieskaparna satte punkt just där de gjorde. Men vad jag ska titta på i stället? Jag har ju varken fastnat för "Better Call Saul" eller "Orange Is The New Black", eller gett "Castle Rock" en chans, utan går mest och suktar efter serier som ska komma längre fram. Först och främst längtar jag förstås efter den avslutande säsongen av "Game of Thrones", men även efter fortsättningen på "The Crown", "Stranger Things" och "Vikings".

Om någon vecka kommer i alla fall "Maniac" på Netflix, en serie med Emma Stone i huvudrollen som verkar lovande och bygger på en norsk historia om kliniska medicinexperiment.