Övrigt Åkroken Undertecknade var på sin tid engagerade i namninsamlingen mot att bebygga kvarteret Åkroken med bostadshus. Vi samlade in 3 500 namnunderskrifter som förordade att en park i stället skulle anläggas i kvarteret. VI deltog vid samtliga aktiviteter på Stora torget och kan intyga att det inte vid något tillfälle bjöds på varken glass, läsk eller något annat för att få människor att skriva på protestlistor såsom Conny Jakobsson (V) lögnaktigt påstått i en insändare. En ursäkt för spridande av osanning vore på sin plats särskilt som han sjäv skrivit i en insändare att man skall hålla sig till sanningen.

Vi var med i den grupp som ville överlämna namninsamlingen till Urban Granström i stadshusfoajen. Han behagade inte ta emot oss utan skickade ner Malin Hagerström MP) som tog emot underskrifterna. Det ställdes några frågor från oss men på dem behagade inte heller Malin Hagerström att ge oss några svar utan hon vände på klacken och lämnade foajen. Båda dessa valda politiker visade därmed prov på en häpnadsväckande arrogans och nonchalans.

De säger sig sig vilja lyssna på ”folket” men det är precis vad de inte gör.

Vi tycker nu att tiden är kommen för oss att låta dem smaka på sin egen medicin och vända dem ryggen vid valet den 9 september

Ulla-Britt och Wolf Seiz