Storbritanniens argument för Brexit och USA:s utveckling, lanserad av en farlig vildhjärna till president, värdens mäktigaste man finns nu i Sverige. Han som varje dag sprider dynga, lögner, överdrifter, missaktning, motsägelser, hat, angriper länder och motståndare samt förödmjukar kvinnor.

Konspirationsteorier, troll  smyger sig in i vårt val och folk tror och påverkas tyvärr av fake news. Sanning är inte en hederssak längre utan lögner blir en väg till politisk framgång.

Alla partier sprider märkliga okontrollerade siffror för väljare och löften samt smutskastar varann på ett sätt som inte setts i Sverige. Värst är Sverigedemokraterna som med sin hårresande svartmålning på olika fronter av Sverige och sedan lanserar á la USA:s president en lösning.

Donald och Brexit skulle ju vara lösningen på alla problem och SD påstår samma lögner. SD kan inte ens få ihop en budget enligt Svenska Dagbladet.

SD är hjärtlösa mot människor i svår nöd och vill vinna egna röster på krigens katastrof. Verkligheten är att ingen vill samarbeta med SD som naturligtvis kommer att sitta i ett hörn och gnälla och istället agera som politisk vilde och orsaka kriser i ett faktiskt välmående Sverige.

Lösning är en väljarröst på ett parti som har god erfarenhet och förmåga till viktiga blocköverskridande samarbeten. I mina ögon finns här inget annat parti än Socialdemokraterna .

Blockstyrning  av Sverige