Insändare Som handbollsintresserad har jag sett de flesta av Guifs hemmamatcher under många år. Det har för det mesta varit spännande och kul matcher. Man har också varit förvånad över att klubben fått fram en rad väldigt duktiga spelare som sedan blivit proffs och landslagsmän.

Spelaromsättningen har varit väldigt låg. Man blir därför väldigt förvånad när man efter förra säsongen får veta att nästan halva laget försvinner till andra klubbar. Vad kan detta bero på ? Ännu mer förvånad blir man när man får veta att gamla trotjänare som Herdeiro Lucau och troligen även Simon Sonesten lämnar klubben efter innevarande säsong.

Varför har det blivit så undrar många. Klubbledningen men framförallt sportrådet har agerat på helt felaktigt sätt vid samtal med spelarna. Sportrådet borde avgå med omedelbar verkan för något sämre kan  det inte bli. Det måste finnas mycket bättre folk på denna viktiga post. 

Den nye tränaren har också stor del att det gått så dåligt för laget. Att spela utan målvakt vid anfallsspel har varit rena katastrofen. Vad sägs om bland annat en match där åtta mål i baken gjordes med fem mål i öppen kasse. Inte att undra över att det ibland blivit stora förluster och att spelarna  har haft svårt med motivation då. Det är bara att hoppas på en uppryckning till kommande matcher både beträffande ledning och spelare. Det har ni bevisat förr.