"Jag är aldrig riktigt nöjd – det kan vara en framgångsfaktor"

Julita

Det råder febril verksamhet i värdshusköket på Julita gård. Det pågår menybyte, rätterna provlagas och skaparen, Tommy Myllymäki, är på plats i köket. Det är små detaljer som avgör nivån på det som serveras. Den 31 juli fyller han 40 år och är mitt uppe i livet.

Ja, jag vill läsa mer!

Artikeln är en del av vårt Premium-innehåll, exklusivt för våra kunder

Redan kund? Då har du tillgång till alla texter, logga in för a läsa! Jag är redan kund

Läs allt för 99:-/mån

Löpande prenumeration med månadsbetalning.
Enkelt att säga upp online.

Allt det här ingår i Surfpaketet:

• Alla artiklar på sajt och i nyhetsapp
Sveriges lokalnyheter, 40 sajter och appar
• PLUS-förmåner

Vill du ha tillgång till e-tidning och papperstidning?
Se fler erbjudanden här

1
Steg 1 av 2
2
Steg 2 av 2
Ja, jag godkänner prenumerationsvillkoren