Ansvariga i Guif svarar på kritik av Stiga Sports Arena. Foto: Mikael Andersson

Replik: "Vi går från klarhet till klarhet varje vecka"

Replik

Det här är en replik. Repliken är en text där man ges möjlighet att bemöta information i en tidigare ledare, debattartikel eller insändare. Läs mer: Så jobbar Eskilstuna-Kuriren och Strengnäs Tidning med journalistik.

Tack Hans Bergström och andra som har varit i kontakt med Eskilstuna Guif kring vår verksamhet, vi uppskattar era förslag och ert stöd. Inför säsongen i nya Stiga Sports Arena så har vi förstärkt organisationen, vi är nu ca 120 personer som jobbar för att upplevelsen på våra arrangemang skall bli så bra som möjligt. En del detaljer kvarstår och de flesta kommer att vara lösta till matchen den 2 oktober.

För två veckor sedan gjorde vi en undersökning där cirka 600 säsongskortsinnehavare fick möjlighet att svara på hur man tycker att arrangemanget /arenan fungerar och vi har fått en lång lista med tips. Vi fick även mycket beröm, bland annat svarade cirka 95 procent att arrangemanget var välorganiserat. Gällande biljettpriser har vi inför säsongen infört nya priskategorier så att alla ska kunna få en bra sittplats till en rimlig peng. Totalt sett har vi sänkt våra priser och oavsett på vilken sektion man sitter har man bra uppsikt.

Arenan är ny, Eskilstuna Guif är nya i arenan och det finns självklart saker att finslipa. Denna finslipning jobbar vi på, tätt ihop med bland andra fastighetsägaren. Vi går från klarhet till klarhet varje vecka.

Om man ännu inte har varit i Stiga Sports Arena rekommenderar vi alla att göra ett besök. Kom gärna i god tid, upptäck restaurangen eller strosa runt i den ljusa och fina lokalen. När ljuset sedan dämpas inför match stiger stämningen – heja Eskilstuna Guif!

CG Hjelm

ordförande

Peter Mossteg

arrangemangsansvarig

Läs mer om dessa ämnen

Stiga Sports ArenaReplik

Mest delat denna vecka