• Mohamed Buya Turay, längst till vänster, firar sitt mål borta mot Malmö FF på ett akrobatiskt sätt. Nu tycks anfallaren gå i väntans tider. Foto:
  • Mohamed Buya Turays inlägg på Instagram. Foto:
1/

AFC-stjärnans babylycka: "Jag längtar"

Fotboll

Den förväntade övergången till någon av de större ligorna har ännu inte blivit av. Men nu kan AFC:s anfallsstjärna glädjas över ett annat mäktigt besked.

Mohamed Buya Turay var AFC Eskilstunas ledande målskytt i Allsvenskan den gångna säsongen med sina nio mål. Anfallaren har sedan fjolårssäsongen avslutades omgärdats med rykten om nya klubbadresser. Det har bland annat pratats om franska klubbar och senast om intresse från Östersund och Djurgården.

Än så länge är dock Buya en AFC-spelare och i lagets senaste träningsmatch mot Arameiska Syrianska stod målkungen för ett läckert mål. Det målet var dock ingenting i jämförelse med nyheten Buya släppte via Instagram och Facebook på tisdagen.

"Prinsessan Leoni är äntligen här! Jag längtar efter att snart få se dig min lookalike", skriver AFC-spelaren till en bild på bebiskläder och en ultraljudsbild.

Av kommentarerna och Buyas svar att döma ska AFC-anfallaren bli pappa till en dotter. Han gratuleras bland annat av den forne lagkamraten Chidi Omeje och Häckens anfallare Alhassan "Crespo" Kamara.

"Grattis brorsan, nu blir jag snart farbror igen", skriver Chidi Omeje på Instagram.

Läs också

( 10 st )

Läs mer om dessa ämnen

AFCBarnfotboll
Relaterat