Åker/Strängnäs nära slutspel efter seger

I Alltvåan jagar Åker/Strängnäs en av slutspelsplatserna. Under sena tisdagskvällen tog sig tabelltvåan ett steg närmare genom att vinna på bortaplan mot Viggbyholm med 4–2.

Åker/Strängnäs fortsätter att imponera i Alltvåan.

Ishockey2020-02-18 22:04

Laget inledde målproduktionen 7.35 genom Marcus Isberg men annars var den första periodens stora snackis slagsmålet mellan Richard Warging och Viggbyholms Jacob Lokatt vilket resulterade i två matchstraff.

Å/S ökade ledningen två gånger i andra perioden genom Charlie Elgén och Joonas Ruotsaari. Men när Viggbyholm i den avslutande reducerade blev det genast lite darr. När hemmalaget istället drog på sig en utvisning kunde Lindars Mazurs Mago stöta in 4–1. Matchens sista mål gjorde dock hemmalaget, av en viss Christoffer Tumba (Sven Tumbas barnbarn).

Efter fyra raka nederlag har nu Å/S istället två raka segrar.