Åker/Strängnäs tillbaka på vinnarspåret

Under fredagskvällen spelade Åker/Strängnäs hemma mot tabelljumbon Göta Traneberg IK. En match som Åker/Strängnäs vann med 3-2.

Åker/Strängnäs vann med 3-2 under fredagskvällen.

Ishockey2020-02-14 21:15

Efter 13.33 av den första perioden tog Göta Traneberg ledningen med 0–1. Ett resultat som stod sig perioden ut.

Redan efter cirka två minuter av den andra perioden kom Åker/Strängnäs tillbaka i matchen. Hemmalagets William Warging kvitterade till 1-1. Drygt fyra minuter senare satte Alex Milhouse 2–1. Det dröjde 20 sekunder innan Melwin Thorsson kvitterade för bortalaget. Likaläge, 2–2, inför sista perioden.

Åker/Strängnäs inledde den tredje perioden bäst och efter drygt fem minuter gjorde Richard Warging 3–2. Gästerna tog ut målvakten för att kvittera men 3–2 stod sig matchen ut.

Åker/Strängnäs Alexander Lundström och Andreas Sollén fick varsinna matchstraff.