Syrianska FC:s Saman Ghoddos gratuleras av Kevin Bisse under säsongen 2015. Foto:

Mittfältaren lämnar AFC – återvänder till Syrianska

Fotboll

Syrianska FC bekräftar att mittfältaren Kevin Bisse som lämnar AFC.

Inför säsongen lämnade 22-åringen Kevin Bisse Syrianska FC för att fortsätta karriären i AFC Eskilstuna då han skrev på ett treårskontrakt. Nu står det klart att han återvänder till Syrianska på lån.

– Det känns mycket bra och det är väldigt skönt att vara tillbaka. Jag har följt laget väldigt mycket sedan jag lämnade och har bra koll på laget, nu ser jag fram emot att vara med under den andra halvan av säsongen och kunna bidra, säger mittfältaren till Syrianska FC:s hemsida.

Kevin Bisse spelade ingen match för AFC under säsongen och hade stora problem med skador. Tidigare har Bisse spelat i Allsvenskan och Superettan med Syrianska. Nu väntar spel i division 1 där klubben ligger på femte plats och drömmer om uppflyttning.

– Mitt mål är att spela så mycket som möjligt, vara med och hjälpa till så gott jag kan, att vara med och bidra för att klubben ska kunna nå målsättningen vilket är att ta klivet upp till Superettan, samt att få ett bra publikstöd. I nuläget tränar jag på i egen hand inför nästa match så att jag kan vara förberedd då jag har planerat det. Det ska i övrigt bli väldigt kul att få träffa grabbarna igen och lära känna dem, säger Bisse.

Under försäsongen fick Bisse en del speltid men nu får AFC-tränaren Nemanja Miljanovic se lagets nyförvärv fortsätta säsongen på annat håll.

– Det är lite på eget bevåg då han har haft problem med skador och nu kan han koncentrera sig på att komma tillbaka. Här är det tuffare konkurrens och det blir nog ett bra steg för honom att återhämta sig. Där kan han få speltid i ett lag som satsar och vill upp. Kevin har alltid varit en viktig spelare för dem och nu klaffade det ihop, säger han.

Hur mycket har hans skada påverkat?

– Han började bra och spelade på försäsongen när han startade. Sedan kom det lite skador och det blev inte riktigt att han kom i gång. Han har varit med på bänken men med skadorna blev det aldrig att han konkurrerade om en startplats under våren. Fast han var tänkt som en som kunde starta.

Läs också

( 15 st )

Läs mer om dessa ämnen

AFCfotboll
Relaterat