City föll ihop efter sidbytet

Fotboll

City hängde med serieledande Forward i en halvlek. Sedan blev det lekstuga för Örebrolaget som vann med hela 6–1 på Tunavallen.

— Heder åt dem, de förtjänar att spela i division 1 nästa år, säger Citytränaren Jawad Al Jebouri.

Forward, som mer eller mindre kunde säkra förstaplatsen i norra Svealandstvåan genom tre poäng, fick en kanoninledning med 0–1 nästan direkt.

— Slarv av oss, vår orutin syntes i den situationen. Men vi repade mod snabbt och kom tillbaka, säger Al Jebouri.

Kvitteringen ordnade en debutant, Ousmane Camara från Guinea men senast i Belgien.

— Han har varit spelklar i några veckor men på grund av strul hos Migrationsverket har vi inte kunnat ha med honom före nu. Ousmane var vänsterytter, gjorde det väldigt bra och är en jätteduktig spelare, berömmer Citycoachen.

Så långt allt väl. Men efter sidbytet rann allt iväg. Forwardmålen droppade in i takt med regnet och slutresultatet blev alltså föga smickrande för City. Dessutom åkte allsvenskt meriterade Robert Åstedt ut med kvarten kvar efter att ha fått två varningar.

— De var raka, effektiva och snabba. Forward visade varför man vinner serien. Samtidigt är vår medelålder fem år lägre. Den som ska framhållas hos oss är unge Jacob Lackell som spelade vårdat och jobbade hårt. Ett stort framtidslöfte, säger Jawad Al Jebouri vars lag avrundar säsongen borta mot Aspudden.

Läs också

( 15 st )

Läs mer om dessa ämnen

Eskilstuna CitySportfotboll
Relaterat