City rustar inför kommande säsong och ser ut att få ett riktigt slagkraftigt lag i division 3. Under söndagen och måndagen presenterade klubben två nya värvningar som hämtas från lokalkonkurrenten IFK Eskilstuna.

Adnan Cirak gjorde sin första sejour i klubben 2008-2012 då han kom som junior från moderklubben IK Viljan. Han var då bland annat med och spelade upp City i division 1.

– När jag började uppdraget i City så pratade vi om hitta tillbaka till grunderna, med Adnan i gruppen kommer vi närmare det. För att nå toppresultat behöver vi hans kunskaper, kvaliteter och vinnarskalle. Adnan kommer att vara jokern vi behöver i en stark offensiv, där vi redan har vår lagkapten Antonius Acar på plats, säger Citytränaren Aziz Halimi till klubbens hemsida.

Henok Berhane lämnade City under sommaruppehållet förrförra säsongen och återvänder nu efter ett år i IFK.

– Han kommer vara en trygghet för våra unga försvarsspelare i defensiven. Med honom i gruppen, tillsammans med övriga spelare vi nu gjort klart med, så är vi redan nu längre fram än förra säsongen, säger Halimi som sammanfattar värvningarna på följande sätt:

– Det är två spelare med en lång City-historia som har varit med under klubbens toppar och dalar. Det är killar med kvalitet men framförallt riktiga vinnarskallar. Jag vet hur mycket dessa grabbar kan brinna under träningar och matcher och det är precis det vi behöver.