Foto:

Cityspelare förstärker IFK

Fotboll
annons

IFK Eskilstuna jagar topplagen i division 3 och fick, just innan transferfönstret stängde, tre tillskott i truppen. Det handlar om Citys Ahmed Ibrahim Mustafa och Robin Norlin samt Södras Nabil Al-Kharraz

— Citys tränare Jawad Al Jebouri hörde av sig och undrade om vi skulle vara intresserade av Ahmed och Robin då han trodde de skulle få tufft med regelbunden speltid under hösten i City, berättar IFK-tränaren Andreas Fröjdfeldt på hemsidan och fortsätter:

— Ahmed kan användas i alla positioner på mittfältet och ger oss ännu fler alternativ. Robin har egenskaper som kan göra laget bättre oavsett om han spelar back eller ett steg högre på planen.

Södravärvningen Nabil har tränat med IFK sedan början av sommaren men har inte spelat match på länge och har en bit kvar.

— Precis som Ahmed och Robin är han vänsterfotad och trivs bäst som vänsterback, säger Fröjdfeldt.

IFK, som tappat Philip Larsson till Sport, spelar på lördagseftermiddagen borta mot Västanvik. Av nyförvärven är bara Ahmed Ibrahim Mustafa med i truppen dit. Även Sebastian Nygårds, som återhämtat sig snabbt efter skada, är uttagen. Filip Lundevall och Serkan Pektas saknas på grund av avstängning.

annons

Mest delat denna vecka