Eddahri föll tungt mot gamla gänget

Omar Eddahris återkomst till Tunavallen slutade i moll för hans Sundsvall. "Vi var inte på topp. Det hade vi behövt" säger mittfältaren.

Den tidigare AFC-spelaren Omar Eddahri och hans Sundsvall fick lämna Eskilstuna poänglösa.

Den tidigare AFC-spelaren Omar Eddahri och hans Sundsvall fick lämna Eskilstuna poänglösa.

Foto: Arkivbild: TT

Fotboll2019-10-18 22:12

Det blev ingen lyckad fredagskväll för den förre AFC-spelaren Omar Eddahri. Inte för hans Sundsvall heller för den delen som förlorade ödesmatchen mot Eskilstunaklubben. 

– Vi var inte på topp ikväll. Det hade vi behövt vara. Jag tycker inte att AFC gjorde någon supermatch, men de drog det långsta strået, säger Eddahri efter 0–1-förlusten. 

Hur var det att vara tillbaka på Tunavallen?

– Det var trevligt att se ett par gamla ansikten, även omdet inte är så många kvar sedan min tid i klubben (skratt). I övrigt kändes det inget särskilt faktiskt. 

Sundsvallsförlusten innebär att bottenstriden hårdnar allt mer när bara två matcher återstår. Nu skiljer det bara en poäng mellan Falkenberg och AFC på nedflyttning och just Sundsvall på kvalplatsen. 

– Hade vi vunnit ikväll så hade det sett otroligt ljust ut för oss. Nu måste vi istället med största sannolikhet vinna båda matcherna som återstår. 

Sundsvall har annr stått för en ordentlig uppryckning, från uträknad jumbo till kvalplats. 

– Anledningen till senaste tidens framgångar är väl en blandning av tränarbyte och att vi har fått tillbaka en del spelare, speciellt mig, som gör skillnad på planen. 

Kan ni ta med er någonting från matchen mot AFC?

– Nej, ingenting. Den är bara att slänga, avslutar Eddahri. 

För Sundsvalls del väntar Helsingborg på hemmaplan innan laget avslutar säsongen borta mot AIK. AFC har som bekant kvar att möta Siruis hemma och Falkenberg borta. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!