Pontus Chorell och Mattias Blomqvist med utmärkelserna för Årets Tillsammans-butik 2018.

Fin utmärkelse till Slagsta på stor travgala

Trav

För andra året i rad blev VinnaTillsammans, Slagsta, hyllad som vinnare på ATG Sales Awards.

Runt om i Sverige finns det drygt 2000 ATG-ombud och nu fick VinnaTillsammans motta den prestigefyllda titeln "årets tillsammans-butik" för andra gången i rad.

Pontus Chorell från butiken fick under söndagskvällen kliva upp på scenen på Stockholm Waterfront Congress Center och ta emot utmärkelsen av prisutdelaren Åsa Elmroth.

– Det känns såklart fantastiskt kul att få priset som uppskattning, säger lagkaptenen Per-Arne Chorell från butiken.

– Priset sporrar oss än mer framöver, och vi vill göra bra saker för sporten och travet. Vi fixade ifjol ett sponsorkontrakt där vi stöttar norska montéryttaren Madelen Berås som flyttat till Eskilstuna. Vi har också precis gjort klart med en kusk som ska köra i "VinnaTillsammans-dress". Även det en liten mindre aktiv som det känns kul att kunna stödja men vi vill inte gå ut med namnet ännu. Vi har också en annan kul grej på gång mot lärlingarna inom travet som också behöver lite uppmuntrad då de gör ett enormt jobb många gånger i skymundan.

Projektet startade för knappt tre år sedan och lagspelarna Pontus Chorell och Mattias Blomqvist från butiken går på travskola i Örebro Duon funderar på att ta amatörlicens.

Läs också

( 1 st )

Läs mer om dessa ämnen

Slagstasporttrav
Relaterat