— Det var några personer som larmade polisen om att det var fyra personer som klistrade upp affischer runt Tunavallen. Gör man det kan man göra sig skyldig till olaga affischering, berättar polisen Benny Ljungkvist i Eskilstuna. Foto:

Fotbollssupportrar kan ha affischerat olagligt

Eskilstuna

Fyra personer misstänks för brottet olaga affischering i samband med fotbollsmatchen mellan AFC Eskilstuna och IFK Göteborg på Tunavallen på måndagskvällen. Det uppger polisen.

— Det var några personer som larmade polisen om att det var fyra personer som klistrade upp affischer runt Tunavallen. Gör man det kan man göra sig skyldig till olaga affischering, berättar polisen Benny Ljungkvist i Eskilstuna.

Ska man sätta upp affischer behöver man tillstånd och något sådant ska inte ha funnits den här gången.

Benny Ljungkvist berättar att det dock inte framgår av polisanmälan exakt vad det stod på affischerna. Men eftersom misstankarna riktades mot tre män hemmahörande i Göteborg och en Eskilstunabo med koppling till Göteborg – misstänker Benny Ljungkvist att affischerna har klistrats upp för att peppa Göteborgslaget.

— Men eftersom det inte finns några vittnen som vill berätta något har polisen inte inlett någon förundersökning, säger Benny Ljungkvist.

De fyra männen som misstänkas för den olagliga affischeringen är mellan 21 och 30 år gamla.

Läs också

( 15 st )

Läs mer om dessa ämnen

AFCEskilstunaTunavallenfotbollpolis
Relaterat

Mest delat denna vecka