Säsongens första förlust för Strängnäs

Strängnäs futsal är inte längre obesegrat i svenska futsalligan. Under fredagskvällen föll laget borta mot Nacka med 5-3.

Strängnäs futsal åkte på säsongens första förlust borta mot Nacka.

Futsal2019-11-16 13:21

Strängnäs futsal har stått för en stark säsongsinledning med tre vinster och två oavgjorda på de fem första matcherna. Men under fredagskvällen bröts lagets fina svit.

Hemmalaget Nacka tog kommandot direkt och gick fram till en 2–0-ledning efter bara sex minuter. Emil Fritzell gav gästerna lite hopp när han reducerade med tre minuter kvar av den första halvleken, men Nacka ville annorlunda och såg till att ta med sig en 4–1-ledning in i paus.

I den andra halvleken målade både Sebastian Nygårds och Yanku Marrah för Strängnäs men det räckte inte. Nacka vann till slut med 5–3 och spräckte därmed Strängnäslagets fina och obesegrade svit.

Strägnäs är dock i skrivande stund fortsatt tvåa i den hatlande tabellen bakom serieledande AFC Eskilstuna.