Eftersom GP lirade i tvåan samtidigt hade Ekman tolv spelare med sig till träningsmatchen. Adam Krantz gjorde comeback i målet efter skada och spelade den andra halvleken. Under första var det Herdeiro Lucau som vaktade buren.

Robin Andersson Dickfors och Mathias Tholin saknades. "Matte" har fått känningar i hälen igen efter att ha tränat för fullt under den gångna veckan.

– En ren säkerhetsåtgärd, säger Ekman om Tholins vila.

Guif gjorde en fin insats framåt där ett delvis nytt anfallsspel testades.

– Vi testade nya starter. Det blir mer fart i fötterna och spelarna har mer rörelse i satsningarna. Vi gjorde många bra saker men det är framförallt de här starterna som jag är mest nöjd med.

Däremot var Guifspelarna lite för snälla bakåt.

– Vi var inte riktigt där till hundra procent och det är kanske lätt att det blir så när det är en träningsmatch. Men jag är inte riktigt nöjd med det.

Guif spelade runt på sitt manskap så att alla fick i stort sett lika många minuter på planen.

Motståndet då?

Jo, U-landslaget som leds av förbundskaptenen Dennis Sandberg har förstås en rad talanger som exempelvis William Andersson Moberg från Alingsås.

– Det är roligt att se att det finns en hel uppsjö av duktiga spelare, säger Janne Ekman.

Guifs mål gjordes av Fredrik Gustavsson 8, Daniel Ekman 6, Emil Andersson 4, Simon Sonesten 4, Rickard Åkerman 4, Marcus Ekman 3, Emil Hansson 2, Jesper Lindgren 2, Eric Johansson.