Den 6–7 maj startar golftävlingen Kuriren Cup och i år står Strängnäs GK som värd för finalhelgen.

Hög tid att anmäla dig till Kuriren Cup!

Golf
annons

Det börjar dra ihop sig för Kuriren Cup. Den 6–7 maj startar golftävlingen och för er som inte anmält er så finns det fortfarande chans att vara med och delta.

Den 6–7 maj är det således dags för en klassiker i golfsammanhang. För Kuriren Cup är det 42:a gången i ordningen som tävlingen anordnas och förväntas locka många golfare. Och som vanligt spelas tävlingarna parvis under våren och försommaren i tre omgångar innan finalfältet kan spikas. I år står Strängnäs GK som värd för finalhelgen som spelas den 17-18 juni.

Deltagande klubbar i vårt spridningsområde är Strängnäs, Fogdö, Torshälla, Eskilstuna, Mälarbaden, Gripsholm, Stallarholmen, Flen, Strand och Sundbyvik.

— Eftersom det varit så kallt så har säsongen knappt kommit i gång men vi hoppas så klart på många deltagare, säger tidningens marknadsansvarige, Susanne Andersson.

För närvarande är det flest deltagare från Torshälla och Eskilstuna, 55 respektive 50 par anmälda.

Men än så länge finns det tid kvar att anmäla er. Onsdagen den 3 maj klockan 17 går anmälningstiden ut. Hör med respektive golfklubb hur ni kan anmäla er för spel eller gå in på ekuriren.se/kurirencup.

Avgiften för partävlingen är 350 kronor och varje deltagare får också en värdecheck för greenfee på 100 kronor som kan användas på någon av de deltagande klubbarna under tävlingsperioden.

Precis som tidigare år är det mycket fina priser på spel.

— Ja, vi har ett fint prisbord med tv-apparater till vinnarna och dessutom finns det chans att vinna en del golfutrustning, säger Susanne Andersson.

Så anmäl dig och en medspelare nu till en riktig golfklassiker.

Läs också

( 1 st )

Läs mer om dessa ämnen

SportGolfKuriren Cup
Relaterat
annons

Mest delat denna vecka