Razak hyllas av sin tränare efter comebacken i AFC. Foto:

Jolleys superhyllning efter Razaks comeback i AFC: "Helt fantastisk"

Fotboll
annons

Han kom tillbaka för att hjälpa klubben att klättra.

Och vilken comeback det blev – AFC vann för första gången i allsvenskan och Abdul Razak var planens gigant.

Nu hyllas han av sin tränare.

— Razaks prestation var på en väldigt, väldigt, väldigt hög nivå i dag, säger Michael Jolley.

Efter att Abdul Razak fått spendera flera månader i Jörgen Lennartssons frysbox i IFK Göteborg såg AFC Eskilstuna sin chans att låna tillbaka mittfältaren – som var en stor del i att klubben tog sig upp i finrummet i fjol.

Under fredagen blev det officiellt att han spelar resten av säsongen med Eskilstunalaget.

Och under lördagen fick mittfältaren känna på hetluften direkt när Michael Jolley gav honom chansen i startelvan mot Kalmar.

Abdul Razak tackade, tog emot och var mittfältets gigant med hårt slit och briljans när AFC säkrade första segern i allsvenskan någonsin.

— Jag har inte spelat på länge, det har varit tufft, men jag är riktigt glad över att vara tillbaka i AFC och hjälpa laget. Det kändes bra i dag och jag hoppas att jag kan fortsätta leverera för lagets bästa, säger Razak och fortsätter:

— Alla jobbade hårt. Vi visste att den här matchen var viktig för oss och vi krigade bara på. Det här är så skönt för gruppen, för hela organisationen och för staden. Nu måste vi kämpa för nästa seger.

AFC-tränaren Michael Jolley var mer än nöjd över Razaks insats.

— Han var helt fantastisk i dag! Helt fantastisk! Han har inte spelat på länge och det här var viktigt för honom. Vi är väldigt glada och tacksamma över att han valde att komma tillbaka hit till AFC eftersom han gjort det bra här tidigare. Nu hoppas vi att han kan fortsätta göra det bra här för prestationen i dag var på en väldigt, väldigt, väldigt hög nivå, säger Michael Jolley.

Läs också

( 15 st )

Läs mer om dessa ämnen

AFCfotbollsport
Relaterat
annons

Mest delat denna vecka