Tabellsexan Syrianska Eskilstuna hade tagit sig till Nacka för att ta sig an tiondeplacerade Boo FF. Det skulle dock inte bli värst spännande på Boovallen under lördagen.

Efter 24 minuter hittade Sasa Plavsic målet och nio munter senare var det dags för Isam Abassi att göra detsamma. Av bara farten kunde Sardar Soror Francis sätta 0–3 innan den första halvleken var över. Något som skulle visa sig bli matchens sista mål.

– Vi avgör matchen i första halvlek. Tar ledningen tidigt och kan spela avslappnat. I den andra bytte jag ut några spelare som riskerade avstängning och tempot sjönk lite. Ändå skapar vi en del i andra och det tyder på en bra bredd i truppen, säger Sami Hanna.

Hanna saknade fem spelare i truppen vilket gav flera yngre spelare chansen. Elijah Bandick, född -02 och Wiliam Moussa, född -01 fick båda hoppa in i den andra halvleken.

– De kom in och gjorde det riktigt bra. Det är väldigt positivt att vi har så pass duktiga ungdomar i klubben, säger Hanna.

Med fyra matcher kvar i division tre ligger Syrianska på en sjätteplats.

Vad blir viktigt nu inför slutomgångarna?

– Vi måste vara motiverade för att nå vår målsättning som är topp fem. Men också för att komma in med rätt känsla till nästa säsong. Vi vill såklart avsluta på bästa tänkbara ätt, avslutar Sami Hanna.