Farshad Noor förstärker Eskilstunalaget. Foto:

KLART: AFC förstärker – och hoppas på fler

Fotboll

AFC Eskilstuna värvar mittfältaren Farshad Noor, 22, senast i nederländska Cambuur.

— Jag är hungrig på att hjälpa laget att hålla sig kvar i allsvenskan, säger Noor till AFC:s hemsida.

— En ung, skicklig spelare och min förhoppning är att han kommer in med god energi, säger tränaren Michael Jolley som inte utesluter fler nyförvärv de närmaste dagarna.

Under fredagen gjorde AFC Eskilstuna klart med ett nyförvärv. Det handlar om den 22-årige mittfältaren Farshad Noor, som ansluter från nederländska Roda.

Noor har tidigare spelat i PSV:s ungdomslag, från U17 till U21, och tillhörde senast Cambuur, dit han var utlånad från Roda.

– Jag är innermittfältare, men kan också spela på kanterna. Mina styrkor är att jag kan springa mycket, har bra inlägg och är bra med båda fötterna. Jag är hungrig på att hjälpa laget att hålla sig kvar i allsvenskan, säger spelaren till AFC:s hemsida.

Kontraktet sträcker sig resten av säsongen.

AFC-tränaren Michael Jolley har efterlyst ny energi i truppen och det får han nu. Dessutom kan det dyka upp fler spelare under helgen.

— Vi försöker hitta lämpliga spelare, men det är mycket som ska stämma för båda parterna. Men kanske får vi klart med fler de närmaste dagarna, säger engelsmannen till tidningen.

Vad händer med provtränaren Andrew Fox?

— Vi diskuterar fortfarande med honom. Det kan mycket väl bli så att han stannar, men både han och vi har även andra alternativ, säger Jolley.

Lagkaptenen Omar Eddahri har missat de senaste matcherna på grund av skada. Han har inte tränat något så här långt under veckan. Jolley hoppas dock fortfarande få sin stjärna spelklar till på måndag då laget möter Norrköping borta.

— Vi tränar under lördagen och söndagen och kan Eddahri börja träna igen är han aktuell. Men just nu är det svårt att säga om han hinner bli frisk.

Läs också

( 15 st )

Läs mer om dessa ämnen

AFCEskilstunafotbollsport
Relaterat