Klubben från Handbollsligan inleder med match mot seriekonkurrenten Hammarby i Strängnäs den 11 augusti följt av Elit Cup den 17-18 augusti mot arrangörsklubben IFK Skövde samt norska Halden och danska Skanderborg.

Därefter väntar två träningsmatcher mot Lugi samt en mot norska Fyllingen i Lund den 23-25 augusti. Den 26 augusti möter Guif AIK i Kungsör. På grund av golvbyte spelas inga försäsongsmatcher i Stiga Sports Arena

Handbollsligan startar den 5 september men Guifs premiär på hemmaplan mot Alingsås har flyttats fram på grund av deras spel i Europa. I stället för den 7 september lär den 14 september bli nytt speldatum för matchen, enligt Guifs klubbchef CG Hjelm.

– Jag har inte hört något annat utan det är det vi går mot. Det är förbundets tävlingskommitté som spikar det men vi har skickat vårt förslag, säger han.

Damerna möter HK GP den 15 augusti följt av en träningsturnering i Finland den 25-26 augusti. Efter en bortamatch mot skara den 8 september möter de Spårvägen och Tumba i Ellfolk Arena den 15-16 september. Allsvenskan startar den 28 september för laget med hemmamatch mot Bjurslätt/Torslanda.