Syrianska gjorde en stark insats hemma mot topplaget Stockholm. Eskilstunalaget tog ledningen med 1–0 genom Sasa Plavsic och hade lägen att öka till 2–0. Samtidigt hade gästerna chansen att kvittera.

– Det var en välspelad match och 1–0 i paus var rättvist, säger Sami Hanna som fick se sitt lag tappa lite i början av den andra halvleken.

Då skapade Stockholm ett bra tryck men utan att vaska fram några chanser.

Efter ungefär 20 minuter kom 1–1. Då hade Syrianska börjat ta över igen.

Bland annat rundade Henrik Lara Rodriguez gästernas målvakt men sköt utanför.

– Vi hade flera bra lägen och kunde ha haft två, tre eller fyra mål. Men till slut fick vi göra 2–1 på straff (Sasa Plavsic igen).

Då såg det också ut att kunna bli tre sköna poäng för Hannas gäng.

Syrianska hade också ytterligare möjligheter att öka sin ledning men i stället för 3–1 kom 2–2 i slutminuterna. Stockholm pressade för ett segermål och då fick i stället hemmalaget ytterligare ett friläge men matchen slutade alltså med ett kryss.

– Det känns som en förlust med tanke på chanserna och hur det såg ut. Jag är jättebesviken över resultatet. Killarna gjorde ett riktigt bra jobb, säger Sami Hanna och fortsätter:

– Vi mötte seriens bästa lag och hade någon sagt innan att det skulle bli 2–2 hade man nog varit ganska nöjd. Det är blandade känslor nu.