För det första är det ett stjärntätt tredjeplacerat Linköping som United ställs emot med flera svenska landslagsspelare, som exempelvis Nilla Fischer, Stina Blackstenius och Mimmi Larsson. Sedan refererar "Munken" även tillbaka till förra drabbningen på Tunavallen mellan lagen och hoppas att den typen av spel kommer spilla över till måndagskvällen och locka mycket publik.

– Det hoppas vi verkligen, inte bara för att Linköping är fullt av svenska landslagsspelare utan mer för att det kommer bli en bra match. För det var det förra året, 3-3 hemma och vi missade någon straff, det händer massor hela tiden, säger Magnus Karlsson.

Inför den tuffa drabbningen meddelar "Munken" att alla spelare är tillgängliga, där flertalet sett bra ut under träning. Det viktigaste för laget i matchen blir att matcha sina motståndare.

– Vi har kapacitet att matcha dem, absolut, men vi behöver göra en bra insats försvarsmässigt, både kollektivt och individuellt. Annars är de tillräckligt bra för att straffa oss. Men det är jag inte så bekymrad över. Jag tror att det viktigaste är att vi också vågar spela, så att vi inte bara hamnar på hälarna och dem får styra.

Allt som allt är det god känsla hos både "Munken" och resten av truppen inför efterlängtat ligaspel.

– Det känns bra, framför allt ska det bli kul. Det känns som att hela gruppen delar den känslan, att det är skönt att det äntligen drar igång.