Hällbybrunns tränare Tony Bird.

"Nu känns det som om tåget gick"

Fotboll

Hällbybrunn har haft en tung säsong så här långt i division 2. Under lördagseftermiddagen blev det förlust med 0–7 borta mot Lidingö.

– Nu känns det som om tåget gick, säger tränaren Tony Bird.

Hällby hängde med bra inledningsvis men en brytning blev till självmål och 1–0 till Lidingö. Strax före vilan kom 2–0 och när det blev 3–0 i den andra halvleken gick luften ur gästerna som åkte på en ny storförlust. Den här gången mot en bottenkollega som också slåss för nytt kontrakt i tvåan.

– De var vassare än oss, vi räcker helt enkelt inte till. Under första halvlek var vi bra med i matchen och det blev alldeles för stora siffror. Sedan hade de Elin Flyborg (före detta A-landslagsspelare) med och hon var hundraprocentig i sina frilägen. Jag vet inte om hon gjorde fyra eller fem mål, säger Tony Bird.

Hällbybrunn står kvar på sina sex poäng och har nu sju upp till just Lidingö som ligger på platsen ovanför nedflyttningsstrecket.

Hos tabelljumbon Hällby gjorde Karin Anglenius, nyförvärv från Kvicksund, en klart godkänd insats i sin debut. Ett stort plus går även till Julia Pettersson som är född 2003.

Läs också

( 15 st )

Läs mer om dessa ämnen

HällbybrunnSportfotboll
Relaterat