• Omar Eddahri bjöd som vanligt på några riktiga delikatesser men den här gången räckte det inte till seger. Foto:
  • Farshad Noor nickar och målvakten Anton Cajtoft räddar. Foto:
  • Mohamed Buya Turay gjorde 1–0 för AFC. Foto:
  • Farshad Noor i duell med en motståndare. Foto:
  • Andrew Fox spelade fram till 1–0-målet. Foto:
  • Omar Eddahri. Foto:
1/

Omar Eddahri trotsade smärtorna: Vi har inte gett upp men det blir svårare nu

Fotboll

AFC-stjärnan Omar Eddahri trotsade smärtorna och spelade mot Jönköping. På väg från Tunavallen var han mycket besviken efter det oavgjorda resultatet. — Vi har inte gett upp men det blir svårare nu. Det var inte tillräckligt bra från någon, säger Omar.

AFC hade 1–0 och såg ut att gå mot tre grymt sköna och galet viktiga poäng i kampen om att förnya det allsvenska kontraktet. Då förstörde Daryl Smylie festen med sitt 1–1 i 83:e minuten.

— Jag tycker det är ett skitmål. Det kändes jättesäkert hela första halvlek och till och med i andra även om de hade mer boll då. Jag blev inte stressad, säger Eddahri.

— Det är tråkigt, vi behövde fler poäng. Vi har inte gett upp men det blir svårare nu. Vi behövde vinna men lyckades inte stänga igen matchen.

AFC föll tillbaka rejält vilket bjöd in Jönköping.

— Det smög sig på lite ängslighet och det bara blev så. Kommunikationen var inte där.

En förklaring kan vara trötthet.

— Så kan det vara. Vi har haft många matcher på kort tid. Men vi skulle ha vunnit ändå. Vi mötte ett lag, med all respekt, som inte är wow! Vi var bättre på allt egentligen. Samtidigt kunde vi ha dödat matchen men vi hade inte tyngden i dag, säger Eddahri som spelade trots skadekänningar.

— Det kan man snacka om när vi vinner annars blir det bara som en ursäkt och så jobbar inte jag. Men det är ingen hemlighet att jag har ont.

Tidigare i veckan blev det helt klart att Eddahri lämnar AFC, där han varit i fyra år, efter säsongen.

Målet att rädda Eskilstunalaget kvar i finrummet. Krysset betyder att det fortfarande är sex poäng upp till kvalplatsen.

— Det blir tight in på slutet och vi kunde ha varit närmare. Men de (Jönköping) har ett helvetesprogram kvar och vi ska göra allt för att vinna våra matcher.

Läs också

( 1 st )

Läs mer om dessa ämnen

AFCTunavallenSportfotboll
Relaterat

Mest delat denna vecka