Bobban Andersson laddar för ett kraftfullt avslut, något Mattias Zachrisson och Pierre Thorsson i bakgrunden ser ut att gilla skarpt. Foto:

Profiltätt i bejublade legendarmatchen

Handboll
annons

Förmatchen till ligapremiären Guif–Skövde blev en bejublad tillställning med många skratt och gott om applåder.

Legendarmatchen mellan Team (Bobban) Andersson och Team (Tomas) Svensson innehöll en rad tidigare handbollshjältar som Stefan Lövgren, Pierre Thorsson, Jimmy Jonsson, Jimmy Jansson med flera.

Tempot var väl ... inte det högsta man sett. Men att det fanns teknik och finesser kvar hos de rutinerade lirarna stod klart. Robert Venäläinen kontrade till exempel in ett mål när han sköt bakom ryggen.

i Bobbans lag ingick Magnus "Zorro" Zetterström och han gjorde entré på sin brummande speedwaycykel till stort jubel.

Tomas Svensson visade att målvaktstakterna sitter i och han stod för några mycket fina räddningar. Här ser det ut som att Jimmy Jonsson har gått bet mot Svensson.

Matchen då? Team Svensson gick upp till en klar ledning, Bobban kom i gång efter pausen och försökte leda sitt lag i en comeback men den räckte inte hela vägen utan det blev 9–7 (10–9 om man inkluderar en avslutande straffläggning) till Tomas Svenssons manskap.

Men resultatet var förstås inte så viktigt och Bobban fick nog det största jublet när han efteråt med mikrofonen i handen berättade att han skänker 10 000 kronor till Guifs damlag.

Läs också

( 15 st )

Läs mer om dessa ämnen

Stiga Sports ArenaHandbollSport
Relaterat
annons

Mest delat denna vecka