Frågan är om den 24-årige nigerianen kliver ut på Tunavallen när laget drar igång träningen igen i januari. 

För enligt Fotbollskanalen är Norrköping och Sirius ute efter anfallaren som gjorde sju mål för AFC i Allsvenskan under den gångna säsongen. 

– Jag vet att det finns intresse från flera håll, både från allsvenska lag och utomlands. Jag kan bekräfta att det finns ett stort intresse för honom. Jag är nästan säker på att han kommer att bli såld inom kort. Jag vill inte nämna någon klubb eller liknande, men han är jätteaktuell, säger AFC:s ordförande Alex Ryssholm till sajten.  

Enligt uppgifter ska Norrköping redan ha lagt ett bud på Nnamani. Och för AFC är en försäljning av anfallaren ytterst viktig för framtiden.

– Det är jätteviktigt. Sedan behöver klubben helt enkelt få in pengar. Vi har inte råd att behålla honom. Vi måste sälja för att klara det ekonomiskt.  

När det blir tal om prislappen för AFC:s guldklimp är Alex Ryssholm tydlig med att det även är viktigt att följa anfallarens önskemål.

– Jag vet inte, men vi får se eftersom att det kommer bud från flera håll. Det är den som bjuder bäst. Sedan måste jag fråga Samuel också. Vi vill inte släppa honom mot hans vilja och självklart kommer vi att diskutera hans önskemål.

Som vi tidigare har skrivit om förhandlar klubben med ett antal tränare och hoppas ha den frågan löst inom kort.