Torshälla föll trots dubbla ledningar

Det vill sig inte riktigt för Torshälla IBK så här långt in i säsongen. Under fredagskvällen föll laget tungt borta mot IBF Västerås med 5-8.

Torshälla IBK föll på nytt under fredagskvällen.

Innebandy2019-10-18 22:28

Men det började annars bra för Torshällalaget och Isac Hammarberg gav gästerna ledningen efter bara tre minuter. En ledning som hemmalaget dock kvitterade i numerärt underläge drygt fem minuter senare och 1–1 höll sig perioden ut.

Gästerna startade sedan även den andra bäst och när Markus Larsson satte 1–2 såg det bra ut. Men Västerås vände snabbt på steken fram till 3–2 som blev till 4–3 inför de avslutande 20 minuterna.

Där dödade formstarka Västerås matchen efter tio minuter och fram till 6–3. Torshälla kom aldrig närmare än 6–4 och matchen slutade 8–5.

Där med är Torshälla fortsatt cementerat i botten med bara en seger på de fem inledande matcherna.