Bröderna Windahl spelade samtliga matcher för sitt AIK i fjol. Den 21-årige mittnian Mattias stod för 50 mål och den två år yngre Andreas, med meriter från bland annat U20-landslaget, för 23 från sin vänstersexposition. Säsongen slutade dock som bekant med degradering för Stockholmslaget och en anledning för många av spelarna att söka sig till andra klubbar.

Under torsdagen befann sig bröderna i Eskilstuna för att provträna med Guif och enligt uppgifter till tidningen uppstod ett ömsesidigt intresse mellan parterna. Guiftränaren Zoran Roganovic bekräftar att duon fanns på plats men tonar samtidigt ned situationen.

– Det är ingen stor sak. Det är många spelare från Stockholmsområdet som ringer och vill testa. Eftersom vi är den enda klubben i regionen som spelar i Handbollsligan är det ganska naturligt att de hör av sig. Nästa vecka är det kanske någon annan spelare som finns med på träningen så det är inga konstigheter.

Hur pass intresserade är ni av Windahls?

– Det vill jag inte kommentera men jag kan förneka att det pågår några förhandlingar. Vår trupp är i stort sätt spikad men vi har kommit överens om att ta in lite andra spelare utifrån på träningarna under försäsongen. Vi har inte aktivt kontaktat någon utan det är spelarna själva som hört av sig och vill visa upp sig, säger Roganovic.