2018 i bilder – sista kvartalet: Tider som kräver talman med tålamod

Strängnäs

Företagardrömmar, skott i mörker, statsministerambitioner i politiskt vakuum och en allvarlig trafikolycka.

Den 13 november tar Moderatledaren Ulf Kristersson emot i partihögkvarteret i Gamla stan. Intervjun handlar om möjligheten att bilda regering, en fråga som ännu inte är löst. Foto:

Den 9 november tar vi rygg på en grupp skyttesoldater ur hemvärnet som övar mörkerstrid mot belysta mål i Häradsskogarna. Foto:

Den 2 oktober visar superentreprenören och TV-profilen Leif-Ivan Karlsson runt på sin industritomt i Storängen. Han har högflygande planer för området. Foto:

Den 24 oktober uppmärksammades ett gäng unga musiklöften i samband med Kulturskolans höstkonsert i Paulinska salen. Jakob Munkhammar, Alva Johansson, Adam Ödman och Erik Wiik, så heter Kurirens kulturstipendiater 2018. Foto:

Den 27 november hälsar vi på i Annas Hembageri i Mariefred för ett reportage till tidningens julbilaga. Anna Schweitz tipsar bland annat om att ha saffran i fyllningen i stället för degen. "Det gör lussebullarna mycket saftigare", säger hon. Foto:

Strax efter lunch den 30 november inträffar en svår trafikolycka på viadukten ovan E20, vid Åkers styckebruk. Två äldre personer som färdas i en personbil omkommer när de kolliderar med en mindre lastbil. Foto:

Inferno i nattmörkret när målet attackeras. Se webb-tvinslaget ovan. Foto:

Läs också

( 3 st )
Relaterat