Tusentals har laddat ner Strengnäs Tidning-appen

Strängnäs

Det är många som läser nyheter i Strengnäs Tidning nyhetsapp. Appen släpptes för en vecka sedan och redan nu har tusentals laddat ner appen.

— Vi vet att en nyhetsapp varit efterfrågad hos läsarna. Och antalet nedladdningar under första veckan är ett härligt kvitto på att vi gjort en produkt som många gillar, säger Jens Werner, onlinechef på Strengnäs Tidning.

Ladda ner Strengnäs Tidning nyhetsapp här.

För en vecka sedan släppte Strengnäs Tidning nyhetsapp. Appen blev snabbt mycket populär och används dagligen av tusentals läsare.

— Många av våra användare har valt att aktivera pushnotiser. Det märks att Strängnäsborna vill ha full koll när det inträffar en större nyhetshändelse, säger Jens Werner.

Appen finns enkelt att ladda ner i AppStore och Google Play utan kostnad och är enkel att använda.

Förutom nyhetsappen har även Strengnäs Tidning lanserat en ny prenumerationsform kallad "Surfpaketet". Prenumerationen kostar bara 99 kronor och ger tillgång till alla artiklar på sn.se. Du provläser första månaden för bara en krona, utan bindningstid.

— Vi är extremt nöjda med den här första versionen av våra nyhetsappar. Direkt efter semestrarna har vi bokat in ett möte med vår projektgrupp där vi ska börja planera för nästa version och uppdatering, säger Jörgen Broms, digital utvecklingschef på Strengnäs Tidning.

— Först och främst jagar vi ju nytta för våra läsare och kunder. De ska känna att de får en skön och snabb upplevelse där appen gör precis vad den ska – levererar lokala nyheter snabbt och säkert.

Efter sommaren kommer Strengnäs Tidning kunder även att få tillgång till 40 andra lokaltidningar i Sverige när man ansluter sig till en prenumeration.

— Det är fantastiskt kul med så här många nedladdningar på bara en vecka. Vår förhoppning är att appen ska underlätta våra kunders nyhetsvardag rejält genom att öka tillgängligheten och ge våra kunder ännu mer nytta för pengarna, säger Jenny Hoflund Bergvall, privatmarknadschef och tf företagsmarknadschef

— Först e-tidningsappen som vi lanserade i våras och nu släppet av nyhetsappen lagom till sommaren hoppas jag förstärker kundens bild av att vi ständigt jobbar med förbättring och utveckling av kundupplevelsen. Samtidigt är vår förhoppning givetvis att dessa satsningar leder till att vi får nya kunder som upptäcker värdet i att få bättre koll på vad som händer lokalt.

HÄR KAN DU LADDA NER NYHETSAPPEN,

Läs mer om dessa ämnen

Strengnäs Tidning