Valpuls, framtidsdrömmar och studentlycka

Strängnäs

Våren och sommaren 2018: En tid fylld av studentglädje, fordonsromantik och högsommarvärme. Men också startskottet för årets valrörelse och med en partiledare som sommartalade på hemmaplan.

Den 9 juni var det fullsatt i Ugglans park. Moderaterna kickade i gång årets valkampanj och partiledaren Ulf Kristersson valde att premiärtala på hemmaplan. Foto:

Den 9 april lyckades en taxi, fungerande som skolskjuts, välta på Östra strandvägen. Räddningstjänsten var snabbt på plats och kunde konstatera att alla inblandade klarat sig utan skador. Foto:

Den 12 juni var en riktig högtidsdag på Arsenalen. Den hundra år gamla Stridsvagn 1921 hade renoverats upp av ett gäng entusiaster och drog många trånande blickar till sig under provkörningen. Foto:

Den 7 maj visade Johanna Battaroff och Fredrik Åström det senaste förvärvet i Svenska Kulturpärlors uppställning. I den gamla Strandrestaurangen invid Mälaren i Mariefred planerar de för restaurang, hotell och vinförvaring. Foto:

Den 23 maj mullrade det fint från Kristinagårdens personalparkering. Det är bilklubben Bent eight car cruisers som ställer upp och kör seniorer och personal i sina mäktiga 50- och 60-talsbilar. Undersköterskan Annelie Eklund hjälper Sune Settle att välja bil till onsdagens cruising med picknick på Visholmen. Foto:

Den 1 maj tog Kommunstyrelsens ordförande Monica Lindell Rylén och riksdagsledamoten Fredrik Olovsson täten i socialdemokraternas första majtåg i Strängnäs. Foto:

Den 5 juni Några minuter efter klockan 15 fick eleverna, klassvis, springa ut från Europaskolan och fira studenten. Foto:

Ulf Kristersson valtalade för första gången på hemmaplan som partiledare. Foto:

Läs också

( 3 st )

Läs mer om dessa ämnen

Strängnäs
Relaterat