Beräknas kosta 50 miljoner kronorOrdföranden: "Finansierat cirka 80 procent"

Förslaget: 80-tal nya villatomter – på golfbanan i Odlaren

Förslaget: 80-tal nya villatomter – på golfbanan i OdlarenFörslaget: 80-tal nya villatomter – på golfbanan i Odlaren

Lista: Här är krogarna som öppnat i år – och de som bommat igen ✓Kvarterskrog ✓Street food ✓Sportbar

Lista: Här är krogarna som öppnat i år – och de som bommat igen ✓Kvarterskrog ✓Street food ✓SportbarLista: Här är krogarna som öppnat i år – och de som bommat igen ✓Kvarterskrog ✓Street food ✓Sportbar
28 juni 2022 15:45
Golf

Golfklubb tvingas betala 300 000 – anordnade p-plats utan bygglov: "Tråkigt för alla parter"

Golfklubb tvingas betala 300 000 – anordnade p-plats utan bygglov: "Tråkigt för alla parter"Golfklubb tvingas betala 300 000 – anordnade p-plats utan bygglov: "Tråkigt för alla parter"
13 juni 2022 12:49
Golf

Lars vann Kuriren Cup för 40 år sedan – nu spelade han final igen: "Det var ju ett mål"

Lars vann Kuriren Cup för 40 år sedan – nu spelade han final igen: "Det var ju ett mål"Lars vann Kuriren Cup för 40 år sedan – nu spelade han final igen: "Det var ju ett mål"
13 juni 2022 12:27
Golf

Arvid och Dennis starkast av alla i Kuriren Cup – chockade vinnare tog hem B-klassen: "Har inte kommit över det"

Arvid och Dennis starkast av alla i Kuriren Cup – chockade vinnare tog hem B-klassen: "Har inte kommit över det"Arvid och Dennis starkast av alla i Kuriren Cup – chockade vinnare tog hem B-klassen: "Har inte kommit över det"
8 februari 2022 15:25
Golf

Medlemmarnas beslut – Eskilstuna GK:s nya klubbhus ska räddas

Medlemmarnas beslut – Eskilstuna GK:s nya klubbhus ska räddasMedlemmarnas beslut – Eskilstuna GK:s nya klubbhus ska räddas
5 februari 2022 09:46
Golf

Eskilstuna GK kallar till extra årsmöte – saknar 12,5 miljoner kronor för att slutföra bygget

Eskilstuna GK kallar till extra årsmöte – saknar 12,5 miljoner kronor för att slutföra byggetEskilstuna GK kallar till extra årsmöte – saknar 12,5 miljoner kronor för att slutföra bygget
24 januari 2022 19:24
Golf

Inför öppningen – ta en smygtitt in i EGK:s nya klubbhus: "En helt annan upplevelse"

Inför öppningen – ta en smygtitt in i EGK:s nya klubbhus: "En helt annan upplevelse"Inför öppningen – ta en smygtitt in i EGK:s nya klubbhus: "En helt annan upplevelse"
24 augusti 2021 18:15
Golf

Önskade att få bryta – vann prestigefylld golfrunda: "Yster glädje"

Önskade att få bryta – vann prestigefylld golfrunda: "Yster glädje"Önskade att få bryta – vann prestigefylld golfrunda: "Yster glädje"
7 juni 2021 05:32